Hvordan sjekke slitasjen på bremseskiver?

Ingenting er mer viktig for trafikksikkerheten, riktig funksjon av bremsesystemet: bilen ikke brems og er farlig for deg selv og andre trafikanter. Men med tiden, bremsene kan også bli mindre effektive: en av de vanligste problemene er slitasje på bremseskiver.

bremser

Dette er ikke alltid lett å vite når bilen begynte å få problemer med bremsesystemet. Faktisk, når forverring av bremsene skjer gradvis, kan føreren sakte venne seg til svakhetene i sin egen bil, og tilpasse sin kjørestil til dem. Derfor er det symptomer som ikke bør overses, for eksempel, når bremsepedalen gikk ned tregt eller hvis det blir for vanskelig. Bare begynne å bekymre deg, selv om du begynner å føle støy stopp.

Før du kan bruke til å kjøpe nye bremser imidlertid oppmerksom på at bremsesystemet er et komplekst system og kan være ulike årsaker til svikt: det kan bli forverret hydrauliske systemet eller tang, eller kanskje det er en feil på pumpe, eller igjen, som ofte skjer, er de putene som slites ut. De mest vanlige tegn på et problem med bremseskivene er to: brems støy og vibrasjon ved langvarig bremsing. Men den eneste virkelig trygge måten å sjekke kilden til problemet er å ødelegge alt og gå se på nært hold.
Hva er de vanligste problemene med bremseskiver
http://nspauto.bg/vm/drugi/testeri-za-antifrizi-i-elektroliti/рефрактометър-1-detail

Hvis du ønsker å sjekke tilstanden på bremseskiver slitasje tilstand er også nødvendig å demontere bremseklossene. Ikke dårlig, er så ofte kilden til bremseproblemer: Se opp for dem, og hvis de blir verre, kan du ha dine problemer kan løses ved å bytte ut bare de. Hvis platene er slitt, er det imidlertid nødvendig å endre både plater som pads.

bremser

Se nøye på bremseskivene. På overflaten av platen klippe det alltid gjort minimumstykkelse, hvis tykkelsen av platen er lik eller lavere enn det som er spesifisert, vil det sikkert nødt til å kjøpe nye bremser og resignert erstatning. Selv om platen se dype sirkulære linjer eller mørke flekker – eller selv om platen er skjev – vil måtte endre det.
Beskytte slitasje bremseskiver: noen triks

Det antas at det generelt er det nødvendig hver fjerde endringer pads utskifting av bremseskiver. Men selvfølgelig er det mange faktorer involvert: modell av bilen, veitype brukt kjørestil. Dette er en god regel, etter å ha byttet pads respektere deres bevegelse tid (ca. 500 km) og unngå brå oppbremsing eller for lang.

For å unngå slitasje på bremseskiver for fort, er det ideelt å akseptere utfasing av kryss og trafikklys. Spesielt urbane veier, alltid følge sikkerhetsavstander og fartsgrenser hjelpe deg vare lengre bremser. Sliteplater er også avhengig av vekten av kjøretøyet, for å unngå overbelastning derfor stammen kan forlenge levetiden av skivene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *