Secrets av riktig næring til huden

Vår mat påvirker tilstanden til absolutt alle organer og systemer i kroppen, og huden er ikke noe unntak.

Tvert imot, noen ganger var det hun som spiller rollen som et speil som viser funksjonene i vårt kosthold, sine positive sider og brudd. De fleste hudproblemer uansett, på grunn av det faktum at vi spiser, men i de fleste sunn ernæring bidrar i følgende situasjoner.

Hvis du har tørr hud. Hvis du daglig bittert merke flassing og rødhet i hender, irriterende flass i hodebunnen, er den huden fuktighet et spørsmål til deg den mest akutte. For å gjøre opp for mangelen på fuktighet i kroppen, vanligvis etterfulgt av å drikke mer vann – opp til 2-2,5 liter per dag (med mindre kontraindisert). For å forbedre vannbalansen av nyttig regelmessig inntak av vegetabilsk fett. Forbered din favorittrett er ikke på fløte, og lettere og mer viktig i dietten av oliven, solsikke og mais oljer. For å støtte tørr hud nyttig kål, potetmos med melk. Det sistnevnte produkt kan anvendes som et fuktighetsgivende maske.

kozmetika atache CELLU-ATTACK

For fet hud. Hvis huden din er utsatt for overflødig talg, ofte blanke og så betent, spise mer frisk frukt og grønnsaker. Du vil være spesielt nyttige urter, salat, løk, kål. En pålitelig assistent i reguleringen av talgkjertlene fungerer som vitamin A, som er rike på aprikoser, mandariner, papaya, gresskar, mango, og, selvfølgelig, gulrøtter. Prøv å spise mindre kjøtt og erstatte den med soyaprodukter og fisk. I tillegg til disse overdreven oiliness av huden provosere stekt, krydret, salt mat samt rask mat og søtsaker.

Når akne. For å takle den irriterende kviser og gjør huden glatt og sunt vil bidra til å redusere salt i kosten, søtsaker, samt urter og krydder. Du kan gi opp kaffe og sterk te, som er så bra for humøret og handlekraft, men dessverre ofte føre til blokkering av talgkjertlene. Utmerket effekten vil gi melkeprodukter og rugbrød. I vare på kroppen huden, utsatt for akne, okkupere en viktig plass P-vitaminer, B6 og biotin – disse jagerfly med manifestasjoner av utslett. Disse stoffene rik gjær, korn, og i form av grovt mel og hele korn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *